'PSG wil komende zomer afscheid nemen van drie Argentijnen'

'PSG wil komende zomer afscheid nemen van drie Argentijnen'

19-04-2022 13:41
6

Paris Saint-Germain wil zich komende zomer ontdoen van de nodige Argentijnse invloeden. Voor Ángel Di Maria, Mauro Icardi en Leandro Paredes zit hun Parijse periode er binnenkort op.

Dat meldt L'Équipe dinsdagochtend. De Franse sportkrant schrijft dat 'de meerderheid van de Argentijnen hun invloed is kwijtgeraakt' en denkt dat Lionel Messi na dit seizoen de enige Argentijn is die nog onder contract staat in het Parc des Princes. Voor Di Maria, Paredes en Icardi zal dat waarschijnlijk niet gaan gelden.

Van Di Maria is het zeker dat hij vertrekt. De 34-jarige middenvelder annex aanvaller heeft een aflopend contract dat niet verlengd wordt, omdat hij dit seizoen allerminst zeker was van een basisplaats. Dat had te maken met de komst van Messi en de aanwezigheid van sterren als Neymar en Kylian Mbappé.

Paredes en Icardi komen op de transferlijst terecht. De twee werden voor respectievelijk veertig en vijftig miljoen binnengehaald, maar zullen waarschijnlijk voor een fractie van die bedragen verkocht gaan worden. PSG wil op een andere voet verder en twijfelt ook nog over de toekomst van Mauricio Pochettino, de Argentijnse coach van de Parijzenaars.