'Club Brugge gaat voor komst van Panathinaikos-aanvaller Ioannidis'

'Club Brugge gaat voor komst van Panathinaikos-aanvaller Ioannidis'

08-04-2022 20:28 Laatste update: 20:34
10

Bij Club Brugge moet men komende zomer hoogstwaarschijnlijk op zoek naar een nieuwe spits. Blauw-Zwart is alvast aan de speurtocht begonnen en is daarbij op het spoor van Fotis Ioannidis gekomen.

Dat meldt men bij het Griekse Sportdog. Ioannidis komt momenteel uit voor de Griekse topclub Panathinaikos, waar hij dit seizoen helemaal is doorgebroken. De 22-jarige spits kwam 25 keer uit voor de club, waarin hij goed was voor vier doelpunten en één assist.

Naar verluidt stuurde Club Brugge ook al een scout naar het duel tussen de beloften van Griekenland en Portugal, waarin Ioannidis een basisplek kreeg. Blauw-Zwart is naar verluidt ook geinteresseerd en wil een bod doen op de spits. Ioannidis zou zo'n anderhalf miljoen euro moeten kosten.

Bij Club Brugge lijkt men alvast te moeten zoeken naar een nieuwe spits. Charles De Ketelaere wordt gelinkt aan verschillende grote buitenlandse clubs, terwijl de kans klein is dat Sargis Adamyan en Bas Dost blijven. Daarnaast zullen ook huurlingen David Okereke, Lois Openda en Michael Krmencik andere oorden opzoeken.