Bayo vertelt opmerkelijke anekdote over Vanhaezebrouck: Ik begreep het niet

Bayo vertelt opmerkelijke anekdote over Vanhaezebrouck: "Ik begreep het niet"

03-04-2022 18:17
1

KAA Gent trok afgelopen zomer Vakoun Bayo aan, die niet wist te overtuigen bij de Buffalo's. Hein Vanhaezebrouck bleek toch niet echt overtuigd te zijn van de spits. En ook de aanvaller zelf bleek geen al te beste relatie te hebben met de coach.

In La Dernière Heure vertelt Bayo een opvallende anekdote over zijn eerste kennismaking met Vanhaezebrouck. Zo bleek het al op dag één verkeerd gegaan te zijn tussen de tee. "Ik kom op de club toe en Vanhaezebrouck zegt tegen mij: ‘Ah, je bent er eindelijk!’, alsof ik een langere vakantie had genomen. Ik begreep het niet", begint Bayo.

De aanvaller werd uiteindelijk ook niet voorgesteld aan de spelersgroep en de aanvaller voelde zich naar eigen zeggen ook niet helemaal welkom bij de club. Na zes maanden wilde hij dan ook vertrekken.

Daarop bood Vanhaezebrouck zijn excuses aan. "Het speet hem dat hij me zes maanden had laten verliezen en verontschuldigde zich voor zijn gedrag jegens mij", zegt Bayo. "Dat beviel me wel, al had ik het liever vanaf het begin eerlijk gehoord."