Iedereen zal mij gaan herinneren als de sukkelaar van Antwerp

"Iedereen zal mij gaan herinneren als de sukkelaar van Antwerp"

01-04-2022 11:00
4

Sander Coopman zit in een lastig parket. De middenvelder werd in de afgelopen jaren afgeremd door blessures en ziet zijn contract bij Antwerp aflopen. Coopman beseft dat hij volgende zomer niet kieskeurig mag zijn. 

Coopman zei bij zijn komst in 2019 nog dat hij niet anoniem wilde passeren bij Antwerp. "Daar dreigt het er helaas toch naar uit te zien", vertelt hij aan Gazet Van Antwerpen. "Alhoewel, ik denk dat iedereen me zal herinneren als de sukkelaar van Antwerp. Het zag er nochtans goed uit. Met mijn voetballende kwaliteiten had ik wel in Priske zijn kraam gepast."

Coopman moet nu waarschijnlijk op zoek gaan naar een andere club. "Ik ben een vrije speler én Belg, dat helpt. Dat ik een fameuze emmer water bij de wijn zal moeten doen, staat vast. Het voetbalplezier terugvinden, staat nu even voorop. Kan dat bij Antwerp, des te beter. Is het op een iets lager niveau, ook goed. Ik voel me net een speler van 35 jaar, die exact weet wat zijn lichaam wel en niet aankan. Die ervaring neem ik mee tot ik écht 35 ben."

Coopman speelde in zijn eerste seizoen nog tien competitiewedstrijden voor Antwerp, maar in de twee daaropvolgende seizoenen speelde hij geen minuut.