Belofte Rode Duivel: Het maakt niet uit waar ik speel, Martinez kijkt naar me

Belofte Rode Duivel: "Het maakt niet uit waar ik speel, Martinez kijkt naar me"

30-03-2022 12:00
2

Logan Ndenbe plaatste zich dinsdag met de beloften Rode Duivels voor het EK onder 21 van volgend jaar. In een interview met Eleven Sports sprak de 22-jarige Belg over een stap naar de A-ploeg van België.

Ndenbe komt momenteel uit voor Sporting Kansas City in de Amerikaanse MLS. "Ookal speel ik in de MLS, blijft het een ambitie om voor de Rode Duivels te spelen." Ndenbe is een linkervleugelverdediger en dat is volgens de jonge Belg een plek die bij de Rode Duivels nog moet ingevuld worden. "Zelfs nu ik in de MLS speel, kijkt Martinez naar mijn wedstrijden", aldus Ndenbe die eraan toevoegde dat het aan hem is om te bewijzen dat hij het niveau van de Rode Duivels aankan.

Logan Ndenbe kwam in zijn jeugd uit voor Royal Excel Mouscron  alvorens hij de overstap maakte naar KV Oostende. In de zomer van 2020 trok hij naar de Franse tweede klasse waar hij voor EA Guingamp ging spelen. Afgelopen wintermercato ruilde hij Frankrijk in voor de VS waar hij in Kansas als linksachter al heel wat speelminuten kreeg.