Ziekenhuisgroep ZNA en Federale Verzekering zetten samenwerking met Antwerp stop

Ziekenhuisgroep ZNA en Federale Verzekering zetten samenwerking met Antwerp stop

24-03-2022 18:54
27

Royal Antwerp FC lijkt nog een stevige prijs te betalen na de komst van Marc Overmars. Sponsors Descroes en Select Group hebben al besloten niet langer in zee te gaan met de club en ook ziekenhuisgroep ZNA zet, net zoals Federale Verzekering, de samenwerking tot nader order stop.

In het verleden trokken spelers van Antwerp nog naar de betrokken klinieken van ziekenhuisgroep ZNA om cadeautjes uit te delen of patiënten te bezoeken, maar daar komt nu (even) een einde aan. De ziekenhuisgroep heeft besloten om niet langer samen te werken met Antwerp.

"Als we onze duizenden medewerksters en honderdduizenden patiëntes in de ogen willen blijven kijken, kunnen we het niet maken om hiermee door te gaan", zegt woordvoerder Tom Van de Vreken aan Het Laatste Nieuws. "Respect en professionaliteit zijn twee van onze kernwaarden. Die waarden trekken we door in de contacten met en keuze van onze partners."

Andere sponsors
Daar blijft het niet bij. Ook Federale Verzekering, een belangrijke partner van de club, werkt niet langer samen met de club. Of Golden Palace blijft is nog maar de vraag. Het bedrijf is alvast niet tevreden met de aanstelling van Overmars. "We keuren het af en zitten met onze gedachten bij de slachtoffers. We vertrouwen erop dat Antwerp goeie afspraken heeft gemaakt met Overmars", reageert het bedrijf bij Sporza.

Heylen Vastgoed, één van de belangrijkste sponsors bij Antwerp, heeft besloten om de samenwerking nog niet stop te zetten. Het bedrijf heeft wel haar bezorgdheden overgemaakt aan de club. "Mochten de feiten zich bij Antwerp herhalen, dan zullen we ons standpunt herbekijken", geeft men aan.