Verdeeldheid na keuzes Schreuder: 'Niet iedereen wil Lang op de bank'

Verdeeldheid na keuzes Schreuder: 'Niet iedereen wil Lang op de bank'

21-03-2022 21:15 Laatste update: 21:16
7

Bij Club Brugge kregen we zondag alweer geen Noa Lang te zien in de basis. Tegen KRC Genk begon de Nederlander op de bank en ziet hij onder andere Sargis Adamyan de voorkeur krijgen. Dat zorgt toch voor enige verdeeldheid bij Club Brugge, zo blijkt.

Lang is sinds zijn komst een sterkhouder van Club Brugge, maar onder Alfred Schreuder ligt dat toch anders. De Nederlander liet Lang nu al twee keer op de bank beginnen in de duels tegen KV Oostende (1-3 winst) en KRC Genk (3-1) winst.

Momenteel krijgt Adamyan de voorkeur, die in zeven partijen goed was voor vijf doelpunten bij Club Brugge. Al gaat niet iedereen bij Blauw-Zwart daar akkoord mee. Volgens Het Laatste Nieuws is niet iedereen binnen Club Brugge tevreden met die beslissing en zien zij Lang toch liever aan de partij beginnen.

De kans dat Schreuder zijn elftal ook zal veranderen, lijkt echter klein. Er werd in de competitie nu al zes keer op rij gewonnen en Lang wist bij zijn invalbeurten ook niet meteen iets extra te brengen. Voor de Nederlander dreigt het dit seizoen dus nog even banken te worden.