'Dessers te duur voor Feyenoord, nieuwe kans bij KRC Genk biedt zich aan'

'Dessers te duur voor Feyenoord, nieuwe kans bij KRC Genk biedt zich aan'

16-03-2022 07:15 Laatste update: 07:36
6

Cyriel Dessers maakte de laatste weken opnieuw indruk bij Feyenoord en staat binnenkort voor een belangrijke transferzomer. Feyenoord zou de spits graag houden, maar stuit op een te hoge vraagprijs. Waar ligt de toekomst van Dessers?

Dessers maakte zich in 2022 opnieuw belangrijk voor Feyenoord met enkele belangrijke goals en ziet dat mogelijk ook beloond worden met een transfer. De Nederlandse club gaf al aan langer door te willen met de huurling van KRC Genk, maar wil de gevraagde prijs van vier miljoen euro te betalen.

Als Dessers in Nederland wil blijven, moet hij dus hopen op de goodwill van moederclub Genk. Die is echter niet bereid om de vraagprijs te laten dalen en verlangt de vooraf afgesproken vier miljoen euro. Komt die er niet, dan begint Dessers in principe de voorbereiding op het volgende seizoen bij Genk. Dat meldt Het Laatste Nieuws.

Basisplaats Genk?
Bij Genk zal Dessers zich in de kijker moeten spelen en mag hij ook hopen op speelminuten. Naar verluidt is Head of Football Dimitri De Condé nog steeds een grote fan en lijkt spits nummer één Paul Onuachu komende zomer ook te gaan vertrekken.

Aangezien ook concurrent Iké Ugbo geen geweldige indruk maakte bij Genk en na amper zes maanden al werd verhuurd, is de kans groot dat men bij de Limburgers Dessers toch een nieuwe kans biedt. Aan hem om die te grijpen.