Einde verhaal voor Vrancken? 'Coach wil contract bij KV Mechelen ontbinden'

Einde verhaal voor Vrancken? 'Coach wil contract bij KV Mechelen ontbinden'

10-03-2022 21:21 Laatste update: 21:23
21

Wouter Vrancken lijkt bezig aan zijn laatste weken als coach van KV Mechelen. De trainer aast op een vertrek en heeft aangegeven zijn contract in onderling overleg te ontbinden.

Met dat nieuws komt Het Laatste Nieuws op donderdagavond naar buiten. Vrancken mag gerust een succescoach genoemd worden na de promotie naar Eerste Klasse met KV Mechelen en de uitstekende resultaten de voorbije jaren. Toch lijkt hij nu klaar voor een volgende stap. Naar verluidt hoopt Vrancken aan het einde van dit seizoen afscheid te kunnen nemen van Malinwa.

Bij KV Mechelen heeft hij nog een contract voor onbepaalde duur, maar hoopt hij dat dus in onderling overleg te kunnen beëindigen. Het bestuur van KV Mechelen snapt dat hij ook een stap hogerop ambieert, al wil het hem ook graag houden. In november kregen we hetzelfde verhaal, toen Barnsley zich meldde, maar KV Mechelen de coach niet liet gaan.

Aanbiedingen van clubs heeft Vrancken ook nog niet op zak, al bestaat er maar weinig twijfel over dat verschillende ploegen binnenkort wel zullen polsen bij de trainer en diens entourage.