Vanderhaeghe wil Club Brugge punten niet cadeau geven: Tot het uiterste gaan

Vanderhaeghe wil Club Brugge punten niet cadeau geven: "Tot het uiterste gaan"

10-03-2022 16:00
3

Voor KV Oostende wacht met het duel tegen Club Brugge een bijzonder pittige partij. Blauw-Zwart verloor al een tijdje niet meer in de competitie en voor KV Oostende is er niet meer veel om voor te spelen. Al ziet coach Yves Vanderhaeghe dat anders.

KV Oostende is nog niet helemaal zeker van behoud in Eerste Klasse, maar lijkt met nog vier wedstrijden te gaan toch niet te moeten vrezen voor degradatie. Ook een plekje in de top acht lijkt niet langer haalbaar. Weinig redenen dus om vol voor die overwinning te gaan, al ziet Vanderhaeghe toch nog een goede reden.

"Iedereen bij KVO heeft er baat bij om tot het uiterste te gaan", begint Vanderhaeghe bij Het Laatste Nieuws. "Het warm maken van (nieuwe) supporters tot het aan- of verkopen van spelers, bijvoorbeeld. De wedstrijd tegen Club Brugge is een mooie kans op positieve reclame", geeft de trainer aan.

KV Oostende lijkt alvast voor een drukke zomer te staan. Maxime D'Arpino en Makhtar Gueye vertrekken hoogstwaarschijnlijk, terwijl ook Brecht Capon een aflopend contract heeft. Daarnaast lopen ook de uitleenbeurten van Scherpen, Sakamoto, Fortes en Urhoghide ten einde.