'Ruzie tussen Neymar en Donnarumma in de kleedkamer na uitschakeling in CL'

'Ruzie tussen Neymar en Donnarumma in de kleedkamer na uitschakeling in CL'

10-03-2022 09:15
11

Na de pijnlijke uitschakeling van Paris Saint-Germain door Real Madrid, raakten de gemoederen verhit in het Parijse kamp. Fans zijn woedend, maar ook de spelers konden de uitschakeling maar moeilijk verteren. Volgens de Spaanse pers kwamen sterspelers Neymar en Donnarumma bijna tot een gevecht in de kleedkamer.

Twee seizoenen geleden verloor PSG de finale, vorig seizoen werd het uitgeschakeld in de halve finale. Paris Saint-Germain heeft woensdag opnieuw een pijnlijke uitschakeling geleden toen ze bij Real Madrid uit de Champions League werden uitgeschakeld. En deze zou wel eens zijn sporen kunnen nalaten. 

Volgens berichten in het Spaanse dagblad Marca botsten Neymar en Donnarumma aan het einde van de wedstrijd in de kleedkamer.  De twee mannen kwamen bijna tot een gevecht voordat ze door hun teamgenoten van elkaar werden gescheiden.

Neymar zou de Italiaanse doelman de schuld hebben gegeven van zijn fout bij het eerste doelpunt, dat vervolgens de wedstrijd op zijn kop zette. Maar Donnarumma zou de Braziliaan hebben verteld dat hij schuld had aan het tweede tegendoelpunt, na makkelijk balverlies. De voormalige Barcelona-man kon dit duidelijk niet waarderen.