Verdachtmaking Beerschot: “Maakt echt niet uit waar die man werkt”

Verdachtmaking Beerschot: “Maakt echt niet uit waar die man werkt”

08-03-2022 09:27
6

Ook tijdens Extra Time werd er uitvoerig over de Antwerpse derby gepraat. De VAR en ref Nathan Verboomen maakten enkele betwistbare beslissingen in het nadeel van Beerschot.

Beerschot heeft nu ook Verboomen geviseerd. “Van komen er verdachtmakingen van Beerschot aan het adres van de ref. Terwijl die dus eigenlijk bij die goal een beslissing nam in het voordeel van Beerschot. Dus als je iemand zou moeten viseren, dan is het de VAR eerder”, citeert Sporza Filip Joos.

Joos is er echter zeker van dat zijn werk buiten het veld niets te maken heeft met zijn beslissingen op het veld. "Maar ik blijf ervan overtuigd dat zelfs al had Verboomen 9 zonen die als ober werken in de Bosuil, die man doet zijn best om correct te fluiten. Het maakt echt niet uit waar die man werkt.”

Van der Elst pikte in. “Als je niet meer naar een voetbalmatch kan kijken zonder al die verdachtmakingen, dan moet je ermee stoppen. Die scheidsrechters hebben ook ambitie, die willen het ook goed doen.”

Arnar Vidarsson vindt dan weer dat alle scheidsrechters profs moeten worden gemaakt zodat ze zich volledig op het voetbal kunnen focussen. “En anders moet je ze allemaal prof maken, zodat ze niet meer ergens anders moeten werken.”