UPDATE: Gereanimeerde fan tijdens OHL - Anderlecht in kritieke toestand

UPDATE: Gereanimeerde fan tijdens OHL - Anderlecht in kritieke toestand

26-02-2022 21:07 Laatste update: 27-02-2022 17:15
5

In het duel tussen Oud-Heverlee Leuven en RSC Anderlecht wordt er na achttien minuten speeltijd even niet meer aan voetballen gedacht. De scheidsrechter legde de wedstrijd stil nadat een persoon moest gereanimeerd worden.

Na achttien minuten voetballen klonk er flink wat gefluit vanuit de tribunes en besloot scheidsrechter Lambrechts om de wedstrijd stil te leggen. Uiteindelijk bleek een persoon in de tribune gereanimeerd te moeten worden en werd er dus even niet aan voetballen gedacht.

Update: Volgens de eerste berichten van Eleven Sports is de supporter in de tribune gereanimeerd. Hij wordt zo snel mogelijk overgebracht naar het ziekenhuis. De match ligt wel nog even stil. De spelers van OHL zijn naar binnen. De Anderlecht-spelers tikken op het veld de bal rond.

Update: Aan Den Dreef rolt de bal weer. Na goed 25 minuten zonder voetbal is de match tussen Oud-Heverlee Leuven - Anderlecht hervat. Volgens Eleven Sports was het slachtoffer een oudere man, die ondertussen weer bij bewustzijn zou zijn. 

Update: Volgens Het Nieuwsblad werd de man meteen naar het ziekenhuis gebracht en is hij daar een dag later nog steeds. De situatie ziet er naar verluidt bijzonder ernstig uit en de man is nog steeds in kritieke toestand.