Slecht nieuws voor RSC Anderlecht: 'Zirkzee kan ook naar West Ham United'

Slecht nieuws voor RSC Anderlecht: 'Zirkzee kan ook naar West Ham United'

26-02-2022 16:00 Laatste update: 16:15
6

RSC Anderlecht haalde Joshua Zirkzee afgelopen zomer op tijdelijke basis in huis en dreigt hem komende zomer alweer te zien vertrekken. Een nieuwe periode bij Anderlecht zit er niet in voor Zirkzee, die wel naar een andere club dan moederclub Bayern München kan verhuizen.

De Nederlandse spits gaf recent nog aan dat hij hoopt op een doorbraak bij Bayern München, maar of dat ook zal gebeuren is nog maar de vraag. De Nederlander lijkt alvast niet bij Anderlecht te blijven en kan deze zomer opnieuw gaan verhuizen. Volgens Jeunes Footeux lonkt Engeland voor Zirkzee.

De Franse bron weet namelijk dat West Ham United het vizier heeft gericht op Zirkzee. De Londense club kan de aanvallende versterking volgend seizoen goed gebruiken en denkt daarvoor aan Zirkzee. Het is echter niet bekend of het dan ook om een definitieve transfer zal gaan of toch een nieuwe uitleenbeurt. Al hoopt West Ham wel te kunnen profiteren van het aflopende contract van Zirkzee, die nog maar tot medio 2023 een verbintenis heeft bij de Duitse club.

De twintigjarige Nederlander is alvast bezig aan een goed seizoen bij Anderlecht. Hij kwam dit seizoen 33 keer in actie voor de club en was daarin goed voor veertien doelpunten en acht assists.