We zijn overtuigd dat Murillo Anderlecht deze zomer zal verlaten

"We zijn overtuigd dat Murillo Anderlecht deze zomer zal verlaten"

25-02-2022 21:03
1

RSC Anderlecht staat weer voor een belangrijke transferzomer waarin het enkele sterkhouders dreigt te zien vertrekken. Eentje daarvan is Michael Murillo, die komende zomer weleens richting een andere club lijkt te gaan verhuizen.

De Panamees werd al een lange poos in verband gebracht met verschillende buitenlandse club en in zijn thuisland is men ervan overtuigd dat Murillo andere oorden opzoekt. "We zijn ervan overtuigd dat hij Anderlecht zal verlaten tijdens de zomer", stelt journalist Julio Shevelut bij Anderlecht-Online.

Anderlecht verlangt naar verluidt de jackpot voor Murillo en hoopt zo'n vijf miljoen euro te ontvangen. De Panamees kon in het verleden al vertrekken bij de club, maar dat zag Anderlecht toen niet zitten. "Anderlecht heeft al eens tegengewerkt vorige zomer, het zal dat nu niet meer doen. De toekomst van Murillo ligt in de Premier League of in de Spaanse competitie", zegt Shevelut.

Murillo werd gelinkt aan onder andere Spartak Moskou, maar het bod van de Russische club werd afgelopen zomer geweigerd. Op zijn 25ste lijkt de Panamees wel klaar voor een nieuwe stap.