Einde van 'Club Med' bij Standard: 'Bestuur neemt alle luxe van spelers weg'

Einde van 'Club Med' bij Standard: 'Bestuur neemt alle luxe van spelers weg'

24-02-2022 08:03
29

De crisis bij Standard lijkt alleen maar erger te worden en dit seizoen vechten de Luikenaars zelfs tegen de degradatie. De club bengelt onderaan het klassement en zag ook onder Luka Elsner geen verbetering. Het bestuur van de Rouches staat dan ook op het punt om in te grijpen.

Eerder werd er gewag gemaakt van een ontslag van Elsner, maar volgens Sudpresse blijft de trainer gewoon op post. Er werd deze week vergaderd ook over de slechte resultaten van de club en daarin hebben Elsner, voorzitter Bruno Venanzi, Pierre Locht en Reginal Goreaux besloten om enkele stevige maatregelen te nemen, weet men bij La Dernière Heure.

De bedoeling daarbij is om de spelers weer helemaal op scherp te zetten en zo voor een schokeffect te zorgen. Zo zullen de spelers én staf de komende weken alle comfort worden ontzegd. De spelers zijn onder andere niet langer welkom in de profvleugel van de Académie, waar de modernste kleedkamers, een restaurant en een aantal slaapkamers zijn.

De spelers zullen het voortaan dus moeten doen met 'modale' kleedkamers, een lunchpakket en moeten verder gewoon naar huis. Bij de club hoopt men komend weekend tegen KAA Gent al een eerste effect te zien na die maatregelen.