'Zouma wordt niet uitgenodigd door Deschamps voor wedstrijden met Frankrijk'

'Zouma wordt niet uitgenodigd door Deschamps voor wedstrijden met Frankrijk'

11-02-2022 15:15 Laatste update: 16:31
2

De gevolgen voor Kurt Zouma blijven zich opstapelen. Een video werd vrijgegeven waarin te zien is hoe hij zijn kat schopt en slaat in het bijzijn van zijn kinderen. Nu zou hij niet opgeroepen worden voor de nationale ploeg. 

Zouma werd door Didier Deschamps vorige keer wel opgeroepen voor de wedstrijden met de nationale ploeg van Frankrijk. Hij ging mee met de selectie voor de internationale wedstrijden in september en november. Nu lijkt het erop dat zijn interlandcarrière een abrupt einde zal kennen. Dat meldde ESPN en lezen we op Sudinfo. Er wordt niet verwacht dat de Franse coach de speler van West Ham United zal oproepen voor de volgende selectie.

Entourage van de speler
In maart zullen Les Bleus het in Marseille opnemen tegen Ivoorkust en in Villeneuve d'Ascq tegen Zuid-Afrika in een vriendschappelijke wedstrijd. RMC Sport zegt dat volgens de entourage van de speler "Het onwaarschijnlijk lijkt dat hij zal opgeroepen worden".

"Onaanvaardbaar"
Deschamps reageerde enkele dagen geleden op de Zouma-affaire en veroordeelde de acties van de speler: "Het is onaanvaardbaar, onduldbaar en wreed. Deze beelden zijn schokkend en ondraaglijk," vertelde hij aan France Télévisions.