Denayer heeft de clubs voor het uitkiezen: ‘Oa Barça en Newcastle lonken’

Denayer heeft de clubs voor het uitkiezen: ‘Oa Barça en Newcastle lonken’

10-02-2022 10:15 Laatste update: 12-02-2022 08:45
2

Eind juni loopt het contract van Jason Denayer bij Olympique Lyon ten einde. Of het contract verlengd wordt, staat nog niet vast, maar Denayer zelf wil wel graag verder bij de Franse club.

Denayer moest de afgelopen zeven wedstrijden van Lyon geblesseerd toekijken. "Hij staat dicht bij het hervatten van zijn carrière", stelde de voorzitter van Lyon Jean-Michel Aulas. Diezelfde Aulas liet weten dat een contractverlenging zeker mogelijk is voor Denayer.

Denayer zelf ziet zo'n contractverlenging ook zitten. "Ik heb al gezegd dat ik heel gelukkig ben bij de club en dat ik graag zou willen verlengen. Er zijn dingen waarover onderhandeld wordt en die iets meer tijd vergen dan andere. Voor mij is er geen probleem, ik heb een gezonde relatie met de club, het stoort me helemaal niet", zo citeerde Onze Denayer.

Update: Lyon zet druk op Jason Denayer in verband met een nieuw contract, maar Het Nieuwsblad meldt dat de Rode Duivel meerdere opties heeft. De verdediger kan in de zomer gratis vertrekken en dat lokt veel interesse. Volgens Het Nieuwsblad staan onder meer FC Barcelona, Newcastle, Juventus en Napoli in de rij.