Van Holsbeeck gaat niet huilen en mopperen over zijn lot

"Van Holsbeeck gaat niet huilen en mopperen over zijn lot"

Herman Van Holsbeeck kon maandag (tijdelijk) vrijkomen, maar de Brusselse raadkamer besliste om de voormalige manager van RSC Anderlecht voorlopig achter de tralies te houden. Het pleidooi van zijn advocaten haalde niets uit.

Volgens Daniel Spreutels gaat het niet zo goed met zijn cliënt. Voor de zitting wilde de advocaat niet veel kwijt over de situatie van Van Holsbeeck, maar ondertussen is La Dernière Heure meer te weten gekomen. De gezondheid van Van Holsbeeck is momenteel verre van optimaal, als we de advocaat mogen geloven.

"Van Holsbeeck bevindt zich in een vreselijke, moeilijke situatie, vooral omdat hij gezondheidsproblemen heeft", aldus Spreutels. "Hij werd een paar dagen geleden in Spanje opgenomen in het ziekenhuis en hij leeft erg slecht."

Spreutels meent evenwel dat zijn cliënt strijdvaardig blijft. "Hij is niet iemand die in zijn cel gaat huilen en mopperen over zijn lot. Hij is van mening dat hij van bepaalde mensen geen geld ontving en is van plan om te vechten en dat te bewijzen."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie