Real speelt opnieuw tegen Elche, Spaanse krant voorspelt basisplek voor Hazard

Real speelt opnieuw tegen Elche, Spaanse krant voorspelt basisplek voor Hazard

23-01-2022 14:15
1

Carlo Ancelotti's mannen staan zondag opnieuw tegenover Elche CF, maar dit keer in de competitie. Eerder deze week was Eden Hazard dé matchwinnaar in de Copa Del Rey. Kan Hazard die glansrijke prestatie drie dagen later als starter herhalen?

Eden Hazard redde Real Madrid toen hij het beslissende doelpunt maakte in de zestiende finale van de Copa del Rey. De Rode Duivel legde de bal netjes binnen nadat hij de keeper omzeilde in de 115e minuut tegen Elche in een scenario dat verre van gunstig was voor Madrid. Redder in nood dus.

Volgens het Spaanse dagblad AS zou Carlo Ancelotti Eden Hazard zondagmiddag nog een kans kunnen geven. Er zijn weinig verrassingen in de waarschijnlijke XI. Maar de recente blessure van Asensio zou Eden Hazard, die weer aan de aftrap zou kunnen verschijnen, ten goede kunnen komen. 

De voorpagina van AS meldt dat Real Madrid dit seizoen als doel heeft de treble te winnen. Na onlangs de Spaanse Supercup te hebben gewonnen, zijn Hazard en co nog steeds in de race voor de Copa del Rey en staan ze momenteel aan de leiding in La Liga. Ziet er dus niet meteen slecht uit voor Los Blancos. De ploeggenoten van Eden Hazard dromen daarom van een binnenlandse treble, iets wat Real Madrid pas in 1989 voor elkaar kreeg.