OFFICIEEL: Club Brugge-target wordt aan laagvlieger Cadiz verhuurd

OFFICIEEL: Club Brugge-target wordt aan laagvlieger Cadiz verhuurd

21-01-2022 07:31
2

Oussama Idrissi laat Sevilla opnieuw tijdelijk achter zich. Vorige winter ging de 25-jarige linksbuiten nog bij Ajax aan de slag, nu maakt hij de overstap naar La Liga-laagvlieger Cádiz. Vorige zomer werd hij nog gelinkt aan Club Brugge.

Sevilla nam Idrissi in 2020 voor twaalf miljoen euro over van AZ, maar in het Estadio Ramón Sánchez Pizjuán komt hij weinig aan bod. Dit seizoen staat de teller pas op vijf optredens in de Spaanse competitie, waarvan twee keer als basisspeler. Hij liet zich vorig seizoen al verhuren aan Ajax, maar ook in Amsterdam moest hij het vooral doen met invalbeurten. Nu gaat de zevenvoudig Marokkaans international zijn geluk beproeven bij Cádiz.

De nummer negentien van La Liga komt moeizaam tot scoren. In de zoektocht naar aanvallende versterking werd eerder al geprobeerd om Luuk de Jong over te nemen van FC Barcelona, maar de Nederlandse spits bedankte. Idrissi gaat in de jacht op speeltijd wel bij Cádiz aan de slag. Sevilla laat weten dat er geen optie tot koop in de huurdeal is opgenomen. Zijn contract bij de Andalusiërs loopt nog door tot medio 2025.