KRC Genk-coach Storck bergt Play-Off 1 hoop nog niet op: Alles is mogelijk

KRC Genk-coach Storck bergt Play-Off 1 hoop nog niet op: "Alles is mogelijk"

11-01-2022 19:23
3

KRC Genk begint komende zondag tegen K. Beerschot V.A aan het tweede deel van het seizoen. Genk trok niet op winterstage naar het buitenland, maar besloot in België te blijven. 

Coach Bernd Storck stond volledig achter de beslissing om niet naar het buitenland te gaan voor de stage. "Met de huidige coronabesmettingen was het een goeie beslissing om niet naar Spanje te gaan. Het is hier minder warm, maar de omstandigheden zijn hier ook goed", vertelt hij bij Sporza

Storck heeft van de stage gebruik gemaakt om zijn spelersgroep beter te leren kennen. En dat werpt zijn vruchten af. "Nu ken ik de spelers goed en zij begrijpen ook beter wat ik van hen verlang. We zijn op de goeie weg"

Hij is dan ook ambitieus voor de rest van het seizoen. "We willen zondag winnen van Beerschot, zodat we een goeie start maken in 2022." Zelfs het behalen van Play-Off 1 sluit Storck niet uit. "De weg is nog lang, maar als we goed spelen, is alles mogelijk. We moeten erin blijven geloven en het match per match bekijken."