OFFICIEEL: Spits van 5 miljoen, die sprak met Kompany, trekt naar Championship

OFFICIEEL: Spits van 5 miljoen, die sprak met Kompany, trekt naar Championship

08-01-2022 16:30 Laatste update: 31-01-2022 18:21
8

Speelt Allahyar Sayyadmanesh straks voor RSC Anderlecht? De spits uit Iran hoopt alvast van wel. Volgens Sayyadmanesh is hij momenteel aan het praten met Vincent Kompany.

Met Benito Raman, Joshua Zirkzee en Christian Kouamé heeft Anderlecht al drie aanvallers in de rangen die voor de doelpunten zorgen. Zirkzee (Bayern München) en Kouamé (Fiorentina) worden evenwel gehuurd. Anderlecht moet dus (mogelijk) uitkijken naar een vervanger.

Bij Varzeshi gaf Sayyadmanesh een interview waaruit hij laat blijken dat Anderlecht interesse in hem toont. "Hull City toont interesse in mij, maar ik verkies om onder Vincent Kompany te spelen. Mijn manager en ikzelf praten al met Kompany."

De 20-jarige Sayyadmanesh staat momenteel nog op de loonlijst van Fenerbahçe SK. Zijn marktwaarde wordt op drie miljoen euro geschat. Tot december kwam de viervoudig Iranees international uit op huurbasis voor Zorya Lugansk.

Update: Sayyadmanesh trekt niet naar Anderlecht. Op maandag kondigde Fenerbahçe SK immers aan dat de aanvaller zijn loopbaan verder zet in de Engelse Tweede Klasse. Sayyadmanesh gaat op huurbasis spelen voor Hull City.