Update: 'Bateau (KV Mechelen) naar Turkije of Midden-Oosten'

Update: 'Bateau (KV Mechelen) naar Turkije of Midden-Oosten'

02-01-2022 12:33 Laatste update: 15:30
4

In tegenstelling tot enkele andere clubs is KV Mechelen er wél in geslaagd om heelhuids op haar oefenkamp te geraken. Deze zondagmiddag landde de spelersgroep in Oliva, in de buurt van Valencia (Spanje). Opvallende afwezige: Sheldon Bateau.

De mandekker stapte niet mee met zijn ploeggenoten op het vliegtuig. Dat komt omdat hij momenteel aan het onderhandelen is met een 'buitenlandse club', zo schrijft KV op haar eigen website. Zijn huidige contract in Mechelen loopt komende zomer af. Het bestuur van Malinwa heeft besloten om dat niet te verlengen, ook al is Bateau met vijftien basisplaatsen een vaste waarde in de achterhoede. Gezien zijn grote staat van dienst wil KV hem echter niets in de weg leggen.

Hoogstwaarschijnlijk is Bateau er bij de herstart van de Jupiler Pro League dus niet meer bij. Datzelfde geldt voor Victor Wernersson, die mag verkassen. Ook Kerim Mrabti ontbreekt overigens in Oliva, maar dat heeft alles te maken met de recente geboorte van zijn kind. Wouter Vrancken is overigens niet van plan om zijn spelers even te laten aanpassen aan het Spaanse weer. Om 16u vandaag staat er al een training op het programma.

Update: Gazet Van Antwerpen weet dat Bateau praat met Samsunspor, de huidige nummer zeven uit de Turkse tweede afdeling. Er is echter ook interesse uit het Midden-Oosten. 

No Poll