'Zulte Waregem moet blijven zoeken, Limbombe keert niet terug'

'Zulte Waregem moet blijven zoeken, Limbombe keert niet terug'

31-12-2021 19:20 Laatste update: 31-12-2021 19:20
2

Anthony Limbombe staat voor een nieuwe terugkeer naar België. Na zijn vertrek bij Club Brugge heeft de flankaanvaller het niet makkelijk gehad, maar via Zulte Waregem krijgt hij nu toch een reddingsboei toegeworpen.

Het Franse MSV Foot weet namelijk dat Zulte Waregem interesse toont om de flankaanvaller in huis te halen. Limbombe werd enkele jaren geleden nog voor acht miljoen euro weggehaald bij Club Brugge, maar wist niet door te breken bij Nantes.

Ook een uitleenbeurt aan Standard hielp Limbombe niet om zich weer in de gratie te spelen van de Franse club. Hij speelde dit seizoen nog geen minuut bij Nantes en daar wil Zulte Waregem van profiteren. Het hoopt Limbombe deze winter nog in huis te kunnen halen.

Het is echter nog maar de vraag of Limbombe dat ook ziet zitten. Ondanks zijn moeilijke sportieve situatie, is Limbombe niet van plan om zwaar in te leveren. Bij Nantes heeft hij namelijk nog een contract tot medio 2023, waar hij jaarlijks zo'n één miljoen euro verdient. Een loon dat Essevee niet kan betalen.

Update: De kans is klein dat we Limbombe ook in het shirt van Zulte Waregem te krijgen. Volgens Het Nieuwsblad zouden de onderhandelingen zijn afgesprongen en moet Essevee dus zoeken naar een andere oplossing.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie