Lang verdeelt: Hij kan echt goed voetballen, maar af en toe zit er boutje los

Lang verdeelt: "Hij kan echt goed voetballen, maar af en toe zit er boutje los"

29-12-2021 10:17 Laatste update: 10:39
7

Noa Lang heeft zichzelf niet voor het eerst op negatieve wijze in de schijnwerpers geplaatst. De technicus van Club Brugge pakte na het laatste fluitsignaal in de Brugse derby rood en besloot dan maar om een logo van Cercle af te scheuren. Het panel van Extra Time raadt hem aan om dringend iets te veranderen aan zijn gedrag.

Onder meer Franky Van der Elst is niet te spreken over de uitspattingen van Lang. Hij omschrijft zijn gedrag als "vervelend" en helemaal "onnodig". Als Lang mentaal sterker wordt, zal hem dat bovendien geen windeieren leggen. "Lang moet dat gewoon allemaal achterwege laten, omdat het ten koste van zijn voetbal gaat", merkt Van der Elst nu op.

Jan Boskamp sluit zich daarbij aan. Volgens de Rotterdammer zou Lang in zijn periode bij Feyenoord "bij wijze van spreken met een Ajax-shirt aankomen". Ook Boskamp vindt dat die maniertjes hem belemmeren om goed te voetballen. "Hij kan ook echt goed voetballen. Maar af en toe zit er een boutje los", vat hij het samen in zijn eigen woorden.