KV Oostende optimistisch: Dan doen we zelfs mee voor Play-Offs

KV Oostende optimistisch: "Dan doen we zelfs mee voor Play-Offs"

23-12-2021 12:45

Bij KV Oostende is Cameron McGeehan eindelijk terug. Hij was bijna een jaar out met een enkelblessure, maar zat in de selectie voor de match tegen Beerschot. Hij is klaar om mee voor de redding te strijden. 

"Eindelijk ben ik pijnvrij", reageert hij op de officiële website. "Maar na bijna een jaar niet voetballen, ben ik natuurlijk helemaal nog niet wedstrijdfit. Nu een hele wedstrijd spelen zou roofbouw op mijn lichaam zijn. Maar een tiental minuutjes invallen, kan tot de mogelijkheden behoren. Op Beerschot kwam het er nog niet van, maar wie weet wel tegen Genk?"

McGeehan gelooft rotsvast in het behoud. "Ik geloof stellig dat dit geen probleem mag vormen. Ik denk dat onze zwaarste periode achter de rug is. We wonnen de twee belangrijke matchen tegen Eupen en Beerschot. Ach, als we in januari twee of drie keer kunnen winnen, doen we zelfs mee voor de Play-Offs, zo dicht staat het allemaal op elkaar."

McGeehan heeft bij KV Oostende nog een contract voor anderhalf jaar. Vorig seizoen verzamelde hij acht basisplaatsen voor de kustploeg.