'Mitrovic wil vertrekken bij Club Brugge, desnoods met contractontbinding'

'Mitrovic wil vertrekken bij Club Brugge, desnoods met contractontbinding'

22-12-2021 16:30
8

Club Brugge dreigt in de wintertransferperiode Wesley Moraes te zien vertrekken, maar hij is niet de enige. Ook Matej Mitrovic lijkt de club te gaan verlaten en doet dat mogelijk zelfs gratis.

De Kroatische verdediger ondertekende in juli nog een contractverlenging tot medio 2024, maar speelde sinds eind augustus geen minuut meer voor de Bruggelingen. De Kroaat haalt amper nog de wedstrijdselectie en denkt dan ook aan een vertrek.

Bij Het Nieuwsblad klinkt het dat dat vertrek zelfs gratis kan zijn. Club Brugge hoopt nog een kleine vergoeding te kunnen krijgen voor de verdediger waar het zelfs 3,5 miljoen euro voor betaalde. De entourage van Mitrovic denkt er echter aan om zijn contract definitief te verbreken, waardoor hij Blauw-Zwart gratis kan verlaten. De kans lijkt echter klein dat Club Brugge daar ook zomaar akkoord mee zal gaan.

De 28-jarige Kroaat werd in 2018 aangetrokken door Club Brugge, maar wist mede door blessureleed zich nooit helemaal in de basis te werken. Uiteindelijk speelde hij amper 49 partijen voor de Bruggelingen.