OFFICIEEL: Rangers kondigt komst van pion Antwerp aan: “Grenzen verleggen”

OFFICIEEL: Rangers kondigt komst van pion Antwerp aan: “Grenzen verleggen”

09-12-2021 07:47
1

Rangers heeft de komst van Zeb Jacobs voorgesteld. De talentcoördinator en Head of Development van Royal Antwerp FC gaat een nieuw avontuur aan in Schotland, dat laat Rangers op de officiële kanalen weten.

Jacobs gaat aan de slag vanaf 1 januari bij Rangers. “We zochten een moderne en innovatieve coach die grenzen kan verleggen, iemand die anders denkt en spelers kan helpen ontwikkelen die later schitteren bij Rangers. We spraken met verschillende coaches over heel Europa vooraleer we uiteindelijk voor Zeb kozen. Dit is een volgende stap in de spannende evolutie van onze academie”, zegt Head Of Acadamy Craig Mulholland.

Ook Sportief Directeur Ross Wilson is in de wolken. “Ik heb genoten van al mijn gesprekken met Zeb in de afgelopen maanden en ik ben verheugd wat hij op de tafel kan brengen bij Rangers. Met Dave Vos die vorige week bij de ploeg is gekomen, hebben we twee experten in het opleiden van talenten en dat kan alleen maar goed zijn voor wat we aan het opbouwen zijn”, klinkt het.