Vrancken na KRC Genk: “KV Mechelen had een penalty moeten krijgen”

Vrancken na KRC Genk: “KV Mechelen had een penalty moeten krijgen”

06-12-2021 09:44
7

KV Mechelen hield met tien man stand tegen KRC Genk en sleepte een punt uit de brand. Coach Wouter Vrancken liet zich na de match uit tegenover Sporza.

Vrancken zag een strijdend KV Mechelen met tien man. "Ik denk dat we een goeie wedstrijd spelen, zeker als je ziet dat we bijna 40 minuten met zijn tienen spelen en bijna geen kansen weggeven. Dan heb je het goed gedaan."

De coach vond ook dat Malinwa een penalty had moeten krijgen. "Ik blijf er wel bij dat we een penalty hadden moeten krijgen. Dat is heel jammer. Er werd bij die handsbal niet eens naar het scherm gekeken, terwijl het voor iedereen duidelijk was dat het gewoon strafschop moest zijn. Als je dan naar het wedstrijdverloop kijkt, heb je hier gewoon 3 punten, ook met 10 man."

Invallersdoelman Yannick Thoelen had nog een knappe reflex in huis in de blessuretijd. "We weten dat we twee goeie keepers hebben. Yannick heeft nog veel ambitie en heeft vandaag getoond dat we op hem kunnen rekenen. Hij stond er wanneer hij er moest staan."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie