Lepoint over benarde situatie Moeskroen: Hij moet de club verkopen

Lepoint over benarde situatie Moeskroen: "Hij moet de club verkopen"

30-11-2021 21:00
1

Als het bij Moeskroen niet rommelt op het veld, rommelt het er naast. Volgens aanvoerder Christophe Lepoint moet eigenaar Gerard Lopez opstappen bij Moeskroen, zo liet hij weten in een interview met La Dernière Heure.

Nadat Moeskroen eind vorige maand pas haar eerste overwinning in 1B wist te behalen, rijgen de Henegouwers de overwinningen aan elkaar. Met een 12 op 12 staat Moeskroen zelfs op vijf punten van de promotie play-off plaatsen. Op het veld draait het dus goed, maar achter de schermen is het geen feest op le Cannonier.

Moeskroen lijkt nood te hebben aan nieuwe investeerders en werd onlangs ook een verbod op transfers opgelegd voor deze winter. Wanneer aan Lepoint gevraagd werd hoe hij de situatie bij Moeskroen ziet antwoordde hij "Ik verwacht van Gérard Lopez dat hij de club verkoopt!" Lepoint gaf aan dat er financiële partners waren die Lopez hebben laten zitten na de slechte seizoensstart van Moeskroen. "Overal waar Lopez geweest is, zijn er problemen geweest", aldus Lepoint.

Moeskroen staat op de volgende speeldag in 1B voor een moeilijke opdracht. Het speelt zondag op verplaatsing tegen leider Westerlo. De Kemphanen verloren dit seizoen nog niet in eigen huis.