Kan KV Mechelen niet zonder de beste Schoofs? Dat is overdreven

"Kan KV Mechelen niet zonder de beste Schoofs? Dat is overdreven"

Gepubliceerd: maandag 29 november 2021 om 13:30ma 29-11-2021 om 13:30

KV Mechelen ging zaterdag de boot in tegen Cercle Brugge. Rob Schoofs kampte met griepverschijnselen, maar moest toch spelen. Patrick Goots vindt echter niet dat de middenvelder omisbaar is. 

"Ik kan begrijpen dat Wouter Vrancken iemand als Schoofs, die KV Mechelen de laatste weken naar een enorme hoogte stuwde, absoluut wilde opstellen", geeft hij wel aan bij Gazet Van Antwerpen. "Een griepje van enkele dagen sleep je echter niet zonder gevolgen mee. In het hoofd voel je je misschien weer honderd procent, maar de machine kan nooit op volle toeren draaien."

Volgens Goots kan KV Mechelen het ook zonder Schoofs. "Om nu te stellen dat Mechelen niet zonder de beste Schoofs kan, vind ik overdreven. Zaterdag bleven gewoon te veel spelers onder hun niveau. KV maakte de fout om mee te gaan in het powerplay van Cercle, dat agressiever oogde in de duels en verdiend won. Na een zege tegen Club Brugge, waarna alles hosanna was, is een verplaatsing naar een stadion met weinig ambiance geen geschenk. Het was gewoon op alle vlakken te weinig van KV Mechelen."

Woensdag speelt KV Mechelen voor de Croky Cup weer tegen Cercle Brugge, maar dan wel thuis. Kunnen ze daar revanche nemen?

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws