Spaanse pers kan lof niet op over Courtois: 'Zoals de beste Casillas'

Spaanse pers kan lof niet op over Courtois: 'Zoals de beste Casillas'

Gepubliceerd: maandag 29 november 2021 om 09:24ma 29-11-2021 om 09:24

Laatste update: maandag 29 november 2021 om 09:33ma 29-11-2021 om 09:33

Real Madrid kon zondag de koppositie in La Liga verstevigen met 2-1 winst tegen FC Sevilla. Vinicius Junior werd overladen met lof na zijn laat doelpunt, maar ook Thibaut Courtois wist zich te onderscheiden.

Met enkele goede reddingen hield hij Real Madrid meermaals in de wedstrijd en wist hij andermaal de Spaanse media te overtuigen. Zij hadden achteraf enkel maar goede dingen te vertellen over onze landgenoot. 'Voor de zoveelste keer trok Courtois zijn plunje van superheld aan om Real Madrid te redden', klonk het bij Mundo Deportivo.

Bij Marca was men bijzonder lyrisch over de prestatie van Courtois. 'Vinicius en Courtois maken het Bernabeu gek', kopte men. 'Hij blijft punten pakken, hij blijft tonen dat hij het verdiend om beschouwd te worden als de beste doelman ter wereld, wat de lijstjes met genomineerden ook mogen zeggen', verwijst men naar zijn afwezigheid bij de FIFA-prijzen. 'Hij staat op dezelfde hoogte als de beste Iker Casillas waar La Casa Blanca van kon genieten.'

Lees verder onder de tweet.

'Courtois frustreerde de Sevilla-spelers in de toegevoegde tijd met een geweldige redding na een kopbal van Delaney', schreef men nog bij El Pais. 'Dankzij Courtois en Vinicius blijft Real Madrid overtuigend leider.'

Tot slot zag men ook bij AS Courtois uitblinken, net zoals de concurrent van Eden Hazard. 'Een geweldig doelpunt van Vinicius en een cruciale redding van Courtois zorgden ervoor dat Real de bovenhand haalde. Met een tweede mirakelsave op een kopbal van Delaney redde hij zijn ploeg', aldus de Spaanse krant.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws