Relletje na Spartak-Napoli: 'Ik kreeg vooraf al geen hand, vind ik te makkelijk'

Relletje na Spartak-Napoli: 'Ik kreeg vooraf al geen hand, vind ik te makkelijk'

De Europa League-wedstrijd tussen Spartak Moskou en Napoli van woensdag stond in het teken van spanningen tussen Napoli-trainer Luciano Spalletti en Spartak-collega Rui Vitória. Nadat de Russen met 2-1 wonnen negeerde Spalletti de uitgestoken hand van de Portugees en zocht hij direct de catacomben op.

Vitória zag het zichtbaar geamuseerd aan en de media smulden van het moment. Spalletti kwam er na afloop in gesprek met Sky Sport Italia op terug. "Ik heb zijn hand niet geschud, omdat hij mij vooraf ook niet begroet heeft. Dát is het moment waarop je handen schudt, niet achteraf omdat je net gewonnen hebt", aldus de Napoli-trainer. "Dat is veel te makkelijk, het hoort er nu eenmaal bij om iemand welkom te heten als die naar jouw stadion komt."

Het Spartak van Quincy Promes won uiteindelijk met 2-1 van het Napoli van Dries Mertens en heeft de leiding in Europa League-poule G op onderling resultaat overgenomen van de Italianen. Nummer drie Legia Warschau en nummer vier Leicester City staan echter op slechts één en twee punten van beide koplopers. Leicester en Legia treffen elkaar donderdag nog in het King Power Stadium en de winnaar van dat duel gaat op pole position de laatste speelronde tegemoet.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie