Club Brugge kampt weer met coronaproblemen: “Het is heel chaotisch geweest”

Club Brugge kampt weer met coronaproblemen: “Het is heel chaotisch geweest”

20-11-2021 08:12
29

Club Brugge kampt weer met coronaproblemen. Ignace Van Der Brempt testte positief en ook Eduard Sobol en Cisse Sandra zijn ziek. Vlak voor de Champions League-clash met RB Leipzig zorgt de situatie voor onrust in het Brugse kamp.

Tot overmaat van ramp werd er ook nog verloren op het veld van KV Mechelen vrijdagavond. “Het is heel chaotisch geweest”, zei Clement aan Het Laatste Nieuws. “Toen we het nieuws van Ignace vernamen, zijn we meteen aan de slag gegaan. Dat nieuws zorgde toch voor nervositeit - we zijn ook later naar Mechelen vertrokken. Al mogen we dat niet als excuus inroepen als je ziet in welke wereld we vandaag leven. Dit kan op elk moment gebeuren.”

Club Brugge hoopt nu dat er niet meer spelers positief op corona zullen testen. “Ik denk dat je niet mag vrezen. We leven van dag tot dag zoals iedereen dat tegenwoordig doet. We volgen de voorschriften. Vandaag hebben we afstand gehouden, mondmaskers gedragen, enzovoort.”

Ook Vanaken baalt van de situatie. “Dit is niet leuk. Opnieuw die testen, opnieuw die matchen. We zijn met één grote bus en twee kleine busjes afgereisd. Het is vervelend dat het weer op die manier moet, maar het geldt voor elke ploeg. En voor iedereen.”