KV Mechelen krijgt nieuws over transfer Storm: Enkel een echte klepper

KV Mechelen krijgt nieuws over transfer Storm: "Enkel een echte klepper"

18-11-2021 22:44
2

Nikola Storm is opnieuw bezig aan een goed seizoen bij KV Mechelen en blijft zich maar in de kijker spelen. De voorbije maanden werd hij al gelinkt aan enkele topclubs, maar zij zullen Storm niet zomaar kunnen overtuigen om Malinwa te verlaten.

In het verleden kwam hij uit voor Club Brugge, al werd dat geen groot succes. Toch lijkt de kans groot dat in januari of volgende zomer er een grote club zich weer zal aanbieden om Storm in huis te halen. De flankaanvaller lijkt daar echter niet bezig mee te zijn.

"Of hij na dit seizoen een stap hogerop moet zetten? Ik zie hem niet pushen voor een transfer", vertelt vader Donald Storm immers in Het Laatste Nieuws. "Eén ding is wel zeker: als een club Nikola wil weghalen bij KV Mechelen, dan moet het een klepper zijn."

Storm was vorig seizoen goed voor elf doelpunten en vijf assists in 34 competitiewedstrijden. Dit seizoen zit de flankaanvaller van KV Mechelen al aan zes doelpunten en drie assists in veertien partijen. In het verleden werden onder andere KRC Genk, Royal Antwerp FC en KAA Gent al genoemd, maar tot een transfer kwam het niet.