Aftrapuren bekend: Op deze tijdstippen zullen Rode Duivels spelen in Qatar

Aftrapuren bekend: Op deze tijdstippen zullen Rode Duivels spelen in Qatar

15-11-2021 21:30
7

Nu dat de Rode Duivels zeker zijn van een ticket richting het WK van Qatar, kunnen de supporters ook naar de praktische kant van dat WK beginnen te kijken. Belangrijk daarbij zijn natuurlijk de aftrapuren van de wedstrijden.

Zo werden er vier verschillende aftrapuren afgesproken. In Qatar zullen wedstrijden respectievelijk om 13uur, 16uur, 19uur en 22uur van start gaan. Aangezien Qatar twee uurtjes voorloopt op de Belgische tijd betekent dat de wedstrijden in ons land om 11uur, 14uur, 17uur en 20uur van start zullen gaan.

Vanaf de knock-out rondes worden er nog twee wedstrijden per dag afgewerkt. In ons land zullen die wedstrijden om 16uur of 20uur van start gaan. Nog even ter herinnering, het WK zal uitzonderlijk in de winter plaatsvinden. Tussen 21 november en 18 december zullen de Rode Duivels proberen hun eerste wereldtitel te bemachtigen. Het wordt dan ook het eerste WK dat tijdens het winteruur wordt afgewerkt. We maken ons dan ook al best op voor dikke jassen, mutsen en glühwein in plaats van de gebruikelijke zomerse WK-sfeer.