'Ervaren Rode Duivel denkt eraan om meteen te stoppen bij de nationale ploeg'

'Ervaren Rode Duivel denkt eraan om meteen te stoppen bij de nationale ploeg'

07-11-2021 20:40
7

De Gouden Generatie van de Rode Duivels komt zo stilaan tot zijn einde en bondscoach Roberto Martinez moet kijken naar de toekomst. In zijn nieuwste selectie voor de nationale ploeg zien we opnieuw geen Nacer Chadli en daar is ook een goede reden voor.

De nog steeds maar 32-jarige Chadli kan in principe nog enkele jaren mee, maar zit sinds de kwartfinale op het EK niet meer in de selectie van Martinez. Bij de bondscoach was hij nochtans een vaak gebruikte speler, maar volgens Het Laatste Nieuws kan hij mogelijk geen beroep meer doen op Chadli.

Het dagblad meldt namelijk dat de ex-speler van onder andere RSC Anderlecht eraan denkt om per direct te stoppen als international. Na 66 interlands, waarin hij acht keer scoorde, lijkt Chadli klaar om afscheid te nemen van de Rode Duivels.

Chadli krijgt daarmee ook de tijd om zich volledig te focussen op het clubvoetbal en zich helemaal in de basis te knokken bij Istanbul Basaksehir. Daar was hij dit seizoen goed voor één doelpunt en één assist in negen partijen.