Nieuwe CEO komt met statement: ‘Naam terug veranderen naar KSK Beveren’

Nieuwe CEO komt met statement: ‘Naam terug veranderen naar KSK Beveren’

04-11-2021 14:22
2

De nieuwe CEO Antoine Gobin van Waasland-Beveren is met een statement op de clubwebsite gekomen over de toekomst van de club. Er wordt onder meer gesproken over een nieuwe naamsverandering.

De fans, sponsors, medewerkers, ex-spelers en iedereen die iets met Beveren te maken hebben zouden graag terugkeren naar KSK Beveren. “Ik zou graag de mogelijkheid bespreken om opnieuw als KSK Beveren te spelen op de Freethiel, onder het stamnummer 2300, met het logo en de kleuren van de club, geworteld in de waarden en tradities van onze gemeente en onze gemeenschap.”

Gobin wil daarom een gesprek inplannen. “Daarom hebben de club en ik vandaag (woensdag) de hand gereikt naar onze buren van Yellow Blue SK Beveren met de vraag om te overleggen en de mogelijkheden te bekijken om een einde te maken aan een strijd die Beveren al veel te lang in twee kampen verdeelt.”

Reactie
Yellow Blue Beveren reageerde ook op hun website: ‘We kunnen bevestigen dat we een schrijven hebben ontvangen van de heer Gobin, maar er zijn nog geen formele gesprekken gevoerd. Het bestuur van onze club zal zich in de komende dagen verder beraden over deze communicatie en zal de kwestie voorleggen op haar eerstvolgende ledenvergadering die binnenkort zal plaatsvinden.’

‘We benadrukken dat onze leden het laatste woord hebben. En dat onze club, in de huidige stand van zaken, gebonden wenst te blijven aan de principes van structurele en betekenisvolle fanparticipatie, op ieder sportief niveau. Alleen deze manier van werken kan volgens ons leiden tot een gezonde en duurzame toekomst voor het voetbal’, klinkt het.