'Conte wil nieuwe achterhoede bij Spurs: De Vrij is het toptarget'

'Conte wil nieuwe achterhoede bij Spurs: De Vrij is het toptarget'

02-11-2021 10:45

Antonio Conte wordt binnen afzienbare tijd aangesteld als nieuwe trainer van Tottenham Hotspur en is van plan om snel contact op te nemen met Stefan de Vrij. De twee werkten succesvol samen bij Internazionale en De Vrij moet nu de wankele defensie van Spurs komen versterken.

Dat meldt La Repubblica dinsdagochtend. Conte is van plan om Tottenham met een driemans-verdediging te laten voetballen en wil dan één centrale verdediger erbij om die te versterken. De keuze zal uiteindelijk tussen De Vrij en Alessandro Bastoni gaan, die ook bij Inter speelt. De Italiaanse coach weet wat hij aan dat tweetal heeft, want vorig seizoen pakte hij de titel met de Nerazzurri.

Naast defensieve versterking wil Conte ook een nieuwe aanvaller aan de Londense selectie toevoegen. Dusan Vlahovic van Fiorentina zou een aanvalslinie met Harry Kane en Heung-Min Son completeren en toevallig was het ook al langer de wens van Fabio Paratici, directeur voetbalzaken van Spurs, om de Serviër te halen. De spits zou ook als opvolger voor Kane gehaald kunnen worden.