Update: 'Tottenham-clubleiding heeft belangrijk Conte-nieuwtje voor de spelers'

1 november om 19:05
Laatste update: 1 november om 19:05

Tottenham Hotspur hoopt Antonio Conte aan te stellen als nieuwe manager. Dat meldt Fabrizio Romano. Het bestuur van Spurs is vastbesloten en heeft veel vertrouwen dat de Italiaan gaat tekenen in Noord-Londen.

Op dit moment zouden er gesprekken gaande zijn tussen Tottenham en het kamp-Conte. Dat schrijft de transfergoeroe. De trainer, die afgelopen seizoen kampioen werd met Internazionale in de Serie A, wil wel graag dat er een transferplan klaarligt en dat hij een contract voor de lange termijn krijgt.

Dat is een klus voor Fabio Paratici, de directeur voetbalzaken in Noord-Londen, om dat te regelen. De Italiaan kent Conte nog van zijn periode bij Juventus en dus zou een hereniging geen verrassing betekenen. Bij Juventus vierde Conte de nodige successen.

Ondertussen melden diverse media ook dat Conte op weg is naar Engeland om tot een akkoord te komen met de club. Dat zou betekenen dat de Italiaan donderdagavond, wanneer Spurs in de Conference League tegen Vitesse speelt, al aan het roer kan staan.

Update: Het begint er steeds meer op te lijken dat Antonio Conte de opvolger van Nuno Espírito Santo gaat worden bij Tottenham Hotspur. De clubleiding van Spurs zou al in gesprek zijn met de Italiaanse manager, die volgens The Telegraph zelfs dinsdag al voor de groep kan staan. Dat zou het bestuur van Tottenham hebben laten weten aan de spelers.