Goots spreekt duidelijke taal: Beerschot kan niet zonder hem

Goots spreekt duidelijke taal: "Beerschot kan niet zonder hem"

Gepubliceerd: maandag 25 oktober 2021 om 13:15ma 25-10-2021 om 13:15

Javier Torrente speelde tegen Anderlecht op de verrassing. Hij stelde Raphael Holzhauser niet op na enkele mindere wedstrijden. Patrick Goots kan die beslissing toch niet begrijpen.

"Als Beerschot zich in 1A wil handhaven, heeft het zijn beste spelers wekelijks nodig", maakt hij duidelijk aan Gazet Van Antwerpen. "Ik kan begrijpen dat een trainer uit bij Anderlecht een steviger blok aan de aftrap brengt, en van zijn spelers verlangt dat ze extra verdedigende meters doen. Maar als je Holzhauser uiteindelijk toch moet brengen bij een achterstand, en de wedstrijd niet veel later helemaal gespeeld is, heeft die tactische beslissing weinig uitgehaald."

Volgens Goots gaat dit ook geen motivatie zijn voor Holzhauser. "Hij weet dat hij in de ploeg thuishoort, en zal tegen Seraing ook gewoon in de basis staan. Daar ben ik honderd procent van overtuigd, omdat Beerschot niet zonder hem kan. Hij en niemand anders zet de lijnen uit."

Holzhauser zorgde vorig seizoen nog voor zestien goals én zestien assists in de Jupiler Pro League. Dit seizoen loopt het een pak minder met nog maar één goal en vier assists. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws