Ook Heynen is scherp voor zijn ploeggenoten: Op sommige momenten te egoïstisch

Ook Heynen is scherp voor zijn ploeggenoten: "Op sommige momenten te egoïstisch"

17-10-2021 23:22
11

De trein van KRC Genk lijkt stilaan ontspoord. Voor de vierde keer in vijf wedstrijden beten de Limburgers in het zand, ditmaal bij Sporting Charleroi: 2-0. In navolging van John van den Brom legde ook aanvoerder Bryan Heynen de schuld vooral bij Genk zelf.

"Dit komt hard aan", moest Heynen de ontgoocheling eerst nog wegslikken in zijn reactie bij Sporza. In de eerste helft was er op zich nog geen vuiltje aan de lucht voor de vicekampioen, maar na de rust ging het kopje onder. Heynen draagt zijn ploeggenoten op om in de spiegel te kijken. "We waren op sommige momenten te egoïstisch."

Van den Brom wond zich achteraf vooral op omdat Genk nog maar eens een doelpunt tegen kreeg op stilstaande fase. Heynen kan zijn trainer best begrijpen. "Tegengoals slikken op stilstaande fases is iets dat te veel gebeurt", beseft hij. "Dat kan een eigen leven gaan leiden. We hebben erover gesproken en op getraind. Het is zuur dat er weer een goal uit valt."

Genk heeft zo de kans laten liggen om zich naar plek drie te hijsen in het klassement, waar nu KAS Eupen en Royal Antwerp FC prijken. Met zeventien punten staat het nog net in de top-zes.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie