Ex-voorzitter Kortrijk Allijns verklapt nieuwe coach: 'Welkom Karim'

Ex-voorzitter Kortrijk Allijns verklapt nieuwe coach: 'Welkom Karim'

Gepubliceerd: dinsdag 12 oktober 2021 om 08:00di 12-10-2021 om 08:00

Laatste update: dinsdag 12 oktober 2021 om 09:51di 12-10-2021 om 09:51

KV Kortrijk heeft na het vertrek van Luka Elsner een nieuwe trainer gevonden. Karim Belhocine keert terug naar KVK en gaat weer aan de slag bij zijn ex-club.

Belhocine zat na zijn vertrek bij Sporting Charleroi zonder club, maar heeft met KV Kortrijk nu een nieuwe uitdaging gevonden. De 43-jarige Fransman was maandag in Kortrijk om de overgang rond te maken. Dat meldt Het Laatste Nieuws.

Voor Belhocine is het een terugkeer naar de club waar hij als speler én trainer aan de slag was. Tussen 2008 en 2011 was hij als speler actief voor de club. Van 2015 tot 2017 was hij afwisselend assistent-trainer, hoofdcoach en technisch directeur bij de club.

Bij KV Kortrijk moet hij zijn trainerscarrière na een moeilijk laatste jaar bij Charleroi nieuw leven inblazen. Vrijdag wacht meteen een moeilijke wedstrijd met de verplaatsing naar Club Brugge.

Update: Er bestaat nog maar weinig twijfel over dat Belhocine de nieuwe trainer van KV Kortrijk wordt. Op Twitter verwelkomde ex-voorzitter Joseph Allijns Belhocine alvast.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws