Gemengde gevoelens bij Gent: Zo dicht bij het perfecte resultaat

Gemengde gevoelens bij Gent: "Zo dicht bij het perfecte resultaat"

08-08-2019 22:29

KAA Gent raakte donderdag niet verder dan een gelijkspel tegen AEK Larnaca. Het moet daardoor volgende week nog vol aan de bak om de volgende voorronde van de Europa League te halen. Bij Gent vreest men niet.

Gent leek lange tijd op weg naar een 0-1 zege. In extremis werd het nog een gelijkspel. "1-1 is een goed resultaat in een Europese uitmatch, maar die goal vlak voor het einde was toch een ontgoocheling, want we waren zo dicht bij het perfecte resultaat", zegt coach Jess Thorup bij Sporza.

In de Ghelamco Arena moeten ze nu het klusje zien te klaren. Thuis hebben we al sterke matchen gespeeld, maar we zullen wel eens een clean sheet nodig hebben", gaf hij aan.

Ook Vadis Odjidja kon zijn ontgoocheling niet verbergen na het late tegendoelpunt. "Het was mooi geweest als we hier hadden kunnen winnen, maar we hebben alles nog onder controle. Met nog een thuismatch voor de boeg hebben we veel kans om door te stoten. Het zou spijtig zijn als het nu nog zou fout lopen", aldus de kapitein van Gent.