Cercle Brugge wil rol van betekenis spelen in PO1: “Dat geef ik op een blaadje

Cercle Brugge wil rol van betekenis spelen in PO1: “Dat geef ik op een blaadje"

26 april - 20:25
6

Cercle Brugge pakte in de Champions Play-Off al vijf punten en Groen-Zwart wil een rol van betekenis blijven spelen. Coach Miron Muslic sprak met Het Nieuwsblad.

Volgens Muslic is Cercle Brugge nog fris genoeg. “We zullen de komende weken tonen dat er nog voldoende frisheid, energie en power in onze ploeg zit. Tegen Anderlecht stonden we centraal achterin met een jongen van 19 en ene van 20 jaar in de ploeg.”

Er keren ook enkele krachten terug. “Jonas Lietaert en Christiaan Ravych hebben het schitterend gedaan, maar met Popovic en Daland beschikken we daar uiteraard over meer ervaring. Door hun terugkeer kan ik nu ook Siquet, Ravych en Lopes op hun beste positie zetten en dat zal de balans in de ploeg ten goede komen.”

Volgens Muslic wil Cercle Brugge nog punten pakken in PO1. “Als we het aantal missers kunnen verminderen en voorin weer wat scherper worden, dan geef ik je op een blaadje dat we de komende matchen weer minstens vijf punten kunnen pakken.”

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.