Eupen krijgt een 'Club Brugge-tik', KV Mechelen houdt de punten thuis

02-12-2016 22:29

Eupen stuntte deze week in de beker tegen Club Brugge door te scoren in de slotminuut. Vrijdag kregren ze tegen KV Mechelen een koekje van eigen deeg. Invaller Reda Jaadi bezorgde KV Mechelen in de negentigste minuut een 1-0 zege.

Beide ploegen speelden de voorbije dagen tegen Club Brugge. Mechelen verloor met 6-1 van Blauw-Zwart, terwijl Eupen Club Brugge uitschakelde in de beker met een 3-2 zege. Malinwa kreeg dan weer in de beker een andere opdoffer te verwerken. STVV was vanaf de stip te sterk.

Bij het begin van de wedstrijd hoopten de thuisfans dat hun spelers iets gingen rechtzetten, maar ze bleven op hun honger zitten. Ook Eupen liet Achter de Kazerne amper iets zien. De 0-0 ruststand was dan ook niet meer dan normaal.

Meteen na de rust claimden de bezoekers een strafschop, maar een actie op Onyekuru bleef onbestraft. De match werd iets grimmiger, maar niet veel leuker. In het slot van de partij scoorde de thuisploeg dan toch. Het was invaller Jaadi die scoorde.