Mignolet wil eerlijke strijd met Karius: Gebaseerd op prestaties op het veld

Mignolet wil eerlijke strijd met Karius: "Gebaseerd op prestaties op het veld"

27-10-2016 08:43

Simon Mignolet kreeg dinsdag nog eens een kans bij Liverpool en speelde een goede wedstrijd tegen Tottenham. Het was de eerste wedstrijd voor onze landgenoot sinds hij zijn plaats verloor aan Loris Karius. De Rode Duivel hoopt op een eerlijke concurrentiestrijd. 

"Ik wil geen nummer twee zijn, laat dat duidelijk zijn. Ik wil spelen", vertelde Mignolet aan de Britse kranten. "Ik zal nooit stoppen met voor mijn plaats te vechten. Het zit niet in me om op te geven. Daarnaast ben ik niet in de situatie waar ik het me kan veroorloven om op debank te zitten. Ik ben 28 jaar oud, ik wil elke week spelen."

Het probleem voor Mignolet is dat Klopp een voorkeur heeft voor Karius, die hij zelf is gaan halen bij Mainz. "Ik zie het als een uitdaging die ik kan overwinnen. Ik hoop dat het een eerlijke strijd wordt, gebaseerd op prestaties op het veld. Ik denk niet dat mijn lot al bezegeld is." Karius kon nog niet overtuigen en laat een eerder twijfelachtige indruk na, terwijl Mignolet sterk aan het seizoen begonnen was.