Vanaken tevreden tijdens de rust: “Kansen om het af te maken”

23-10-2016 15:26

In Club Brugge – Anderlecht gingen we rusten met 1-0. Al vroeg in de wedstrijd bracht Hans Vanaken de thuisploeg op voorsprong. Tijdens de pauze gaf hij een interview weg aan Proximus 11.

Tegen Charleroi (1-0 nederlaag) lukte scoren net niet op de vorige speeldag voor Vanaken. Na negen minuten tegen Anderlecht lukte het wel voor de middenvelder. "Nu gaat hij er wel in”, straalde Vanaken. "Het belangrijkste is er komen en dan binnekoppen."

Voor Vanaken was het alweer een tijdje geleden dat hij scoorde. "Ik ben blij met mijn goaltje. Hopelijk ben ik nu vertrokken", klonk het opgelucht.

Ondanks dat Club Brugge voor de pauze heer en meester was, stond het bij de rust slechts 1-0 voor. "We hadden de mogelijkheden om het af te maken", beseft Vanaken. "Maar vanachter gaven we niks weg. 1-0 betekent ook drie punten."