Vormer hekelt slechte prestaties Club: Kan het moeilijk van zich afzetten

Vormer hekelt slechte prestaties Club: "Kan het moeilijk van zich afzetten"

27-09-2016 09:28

Ruud Vormer hekelt verliezen. Dat was de afgelopen tijd duidelijk merkbaar voor zijn vrouw. De Nederlander had het moeilijk met de mindere start van Club Brugge dit seizoen. Ook al heeft hij zichzelf niets te verwijten.

Als er dit seizoen één man toch op niveau speelt bij Club Brugge, is het Vormer wel. Zijn ploegmaats daarentegen hebben het bijzonder moeilijk om terug in kampioenenvorm te geraken. Tot de grote ergernis van hem. "Ruud vindt het heel erg dat Club Brugge het seizoen zo slecht heeft ingezet", vertelt zijn vrouw Roos in Het Laatste Nieuws.

"Hij probeert het thuis dan wel positief te houden, maar hij kan het moeilijk van zich afzetten", klinkt het. "Hij voelt zich ook echt één van de aanjagers binnen Club. En hij wil de spelers overtuigen om daarin mee te gaan." Vormer kan zich niet vinden in de uitspraken dat er sprake is van decompressie na een titel. De middenvelder had volgens zijn vrouw zelf nóg meer zin in het nieuwe seizoen.

Vormer heeft namelijk geen zin meer in een plekje op de bank. "Ik denk dat het voor hem niet slecht geweest is dat hij bij Feyenoord de keerzijde heeft gezien. Dat helpt hem om zich nu op te laden. Hij wil absoluut niet verzwakken, omdat hij niet het risico wil lopen op de bank te belanden. Ik heb zelden of nooit geweten dat hij géén zin heeft om te trainen", besluit Roos.

 Ruud en zijn vrouw: